Povratak na aktuelnu verziju - Infosec
 

Opis kompanija

telegroup

TeleGroup

Kompanija TeleGroup je jedan od vodećih Solution provajdera u oblasti informaciono – komunikacionih tehnologija (ICT) i energetike na tržištu zapadnog Balkana. Osnovana je 1992. godine u Velikoj Britaniji pod nazivom TeleGroup Limited, a danas u svom sistemu ima ćerke  kompanije TeleGroup d.o.o. Banja Luka (1996), TeleGroup d.o.o. Beograd (2001), TeleGroup Sofija EOOD (2007), TeleGroup Crna Gora (2013) i TeleGroup Irak (2013) koje uspešno posluju na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Makedonije i Bliskog istoka. U bliskoj budućnosti se očekuje i osnivanje kompanije u Kuvajtu.  TeleGroup se bavi kreiranjem i implementacijom ICT rešenja i softverskih aplikacija kao i integracijom telekomunikacione, IT i elektroenergetske infrastrukture. Kompanija nudi profesionalne servise koji podrazumevaju konsalting, projektovanje, integraciju, instalaciju, puštanje sistema u rad, održavanje sistema, opreme i softverskih aplikacija, softverski inženjering, Managed servise i Outsourcing, Cloud servise i upravljanje projektima. Svoju ponudu TeleGroup zasniva na proizvodima i rešenjima najvećih svetskih proizvođača ICT i energetske industrije, kao i razvoju vlastitih rešenja, oslanjajući se na jake lokalne timove, regionalnu saradnju i individualni pristup svakom korisniku.

cisco

Cisco Systems

Cisco Systems je američka multinacionalna korporacija sa sedištem u San Hozeu (Kalifornija), koja dizajnira, proizvodi i prodaje mrežnu opremu. Osnovana je 1984. godine, a danas ima oko 70.000 zaposlenih i globalni je lider u IP povezivanju ljudi, podataka, procesa kroz Cloud aplikacije i servise. Cisco Systems kreira niz mrežnih rešenja za konvergenciju prenosa podataka, glasa i video sadržaja, čije su osnovne karakteristike vrhunske performanse, sigurnost i fleksibilnost. Cisco rešenja omogućavaju realizaciju najvažnijih poslovnih izazova korisnika isporučujući im inteligentnu mrežu i arhitekturu tehnologije izgrađene na integrisanim proizvodima, uslugama i softverskim platformama.

ibm

IBM

IBM je multinacionalna kompanija sa sedištem u Armonku koja se bavi kompjuterskim tehnologijama i IT konsaltingom. Njena istorija duža je od 100 godina. IBM proizvodi i prodaje softver, hardver i nudi usluge raznih vrsta – od infrastrukturnih, preko hostinga do konsaltinga koji se proteže od mainframe računara do nanotehnologija. IBM ima više patenata od bilo koje druge tehnološke kompanije. Zapošljava preko 430.000 ljudi u 170 zemalja i ima 11 laboratorija za istraživanje. Predsednik kompanije i CEO je Virginia Rometty.

checkpoint

Check Point Software Technologies

Check Point Software Technologies Ltd je međunarodni lider za IT bezbednost, koji pruža beskompromisnu zaštitu mreže, podataka i krajnjih korisnika. Kompanija je osnovana u Ramat-Gan (Izrael) 1993. godine, a danas ima 2.350 zaposlenih. Check Point je svoj razvoj počeo sa Firewall-1 i njegovom patentiranom “stateful inspection” tehnologijom. Danas, Check Point nastavlja da razvija nove inovacije zasnovane na arhitekturi Software Blade, pružajući korisnicima fleksibilna i jednostavna rešenja koja se mogu u potpunosti prilagoditi bezbednosim potrebama svake organizacije.

F5

F5 Networks

Kompanija F5 nudi rešenja u oblasti različitih aplikacija. F5 omogućava organizacijama da besprekorno optimizuju Cloud, Data Centar i Software Defined Networking (SDN) razvoj u cilju uspešne isporuke aplikacija svim vrstama organizacija, bilo kada i bilo gde.  Ova rešenja pružaju korisnicima da slede model infrastrukture koji najviše odgovara njihovim potrebama. Najveći svetski poslovni giganti, servis provajderi, vladine institucije i potrošački brendovi oslanjaju se na F5 rešenja kako bi bili u skladu sa globalnim trendovima kao što su Cloud, Security i Mobility.

trendmicro

Trend Micro

Sa više od 25 godina iskustva, kompanija Trend Micro prepoznata je kao jedini „pure-play” security provajder i tržišni lider u oblastima Cloud sigurnosti, bezbednosti servera, sadržaja malih preduzeća i virtuelizacije. Kompanija isporučuje rešenja najbolja u svojoj klasi, koja smanjuju rizike sa kojima se suočavaju korisnici, vlasnici preduzeća ili zaposleni, štiteći na najvišem nivou fizičko, virtuelno i Cloud okruženje.

observeit

ObserveIT

ObserveIT, vodeći provajder u oblasti server monitoring-a i auditing-a, IT i Security menadžerima, kao i rukovodiocima koji se bave usklađivanjem standarda znatno olakšava život.  Osnovana 2006. godine, kompanija danas, nudeći petu generaciju sistema, pruža IT direktorima mogućnost da jasnije i jednostavnije uvide ko je, kada i  šta uradio u okviru korporativne IT mreže. ObserveIT omogućava efikasniju reviziju, nadzor, praćenje, snimanje i video monitoring na nivou servera.


ciscoibm F5  checkpointobserveittrendmicro