Povratak na aktuelnu verziju - Infosec
 

Predavači

diana_gligorijevic_slika

Diana Gligorijević, direktor marketinga (CMO), TeleGroup

Svoju karijeru gradila je u zemlji i inostranstvu radeći na rukovodećim pozicijama u avio i telekomunikacionoj industriji u uspešnim kompanijama i institucijama kao što su Centar za razmenu informacija i dokumentacije pri Ujedinjenim Nacijama, JAT, Bell Helicopters Texton Industries, Centrocoop, Telefonija, TeleDynamics. Danas je na čelu marketing tima kompanije TeleGroup i zaslužna je za uvođenje naprednih tehnoloških rešenja u portfolio kompanije i stvaranje kompetitivnih prednosti kompanije na ICT tržištu.

dalibor_ratkovic

Dalibor Ratković, regionalni direktor prodaje ICT prozvoda i rešenja, TeleGroup

Učestvovao je i vodio značajne projekte u oblasti implementacije svih vrsta telekomunikacionih mreža, održavanja i servisiranja različitih hardverskih i softverskih sistema. Poseduje veliko iskustvo u naprednim IT servisima, a naročito u oblasti informacione bezbednosti. Specijalizovan za napredne poslovne informacione sisteme sa naglaskom pružanja bezbednosti i visoke pouzdanosti rada  korisničkih aplikacija. Poseduje mnogobrojne sertifikate u oblasti IT bezbednosti: CCNA, CCDA, CCAI, BSCI, CQS, TrendMicro Security Professional, CICSP.

novakovic

Dragan Novaković, Systems Engineer, Cisco Systems

Zaposlen više od osam godina u Cisco kompaniji, a još duže radi u IT industriji. Na poziciji je inženjera za velika preduzeća i javni sektor za područje Srbije i Crne Gore, pruža široko znanje o izazovima u oblasti IT bezbednosti s kojima se kompanije susreću danas. Kao inženjer stručnjak za IT bezbednost i umrežavanje poseduje Cisco CCIE Security i CCDE sertifikacije.

Atila

Attila Kiss, Security specialist for Web Fraud Prevention, IBM

Attila Kiss je specijalista za prevenciju veb prevara. U prošlosti se bavio različitim domenima u oblasti IT bezbednosti, kao što su veb infrastruktura ili bezbednost B2B integracija. Pored tema u oblasti IT bezbednosti, stekao je veliko iskustvo u drugim IT oblastima kao što su modeliranje biznis procesa i automatizacija ili poslovna analitika. Magistar je kompjuterskih nauka.

koldovsky

Martin Koldovsky, SE Manager Eastern Europe, Check Point Software Technologies

Martin Koldovsky upravlja timom inženjera za IT bezbednost širom istočne Evrope. Rukovodi presales aktivnosti i vodi mrežu ovlašćenih partnera, obezbeđujući IT sigurnosna rešenja iz celokupnog portfolija kompanije Check Point Software Technologies. Pridružio se novom regionalnom timu u Pragu 2002. godine. Više od jedne decenije usmeren je na pružanje usluga u oblasti zaštite mreže i podataka

jakub

Jakub Sumpich, Territory Manager Eastern Europe, F5 Networks

Jakub Sumpich je regionalni menadžer za istočnu Evropu u kompaniji F5 Networks. Odgovoran je i zadužen za razvoj poslovanja, marketinške aktivnosti, kao i  razvoj odnosa sa partnerima. Više od osam godina upoznat je sa portfolijom kompanije F5 za koju radi već više od pet godina.

albin

Albin Penič, Sales Engineer Continental Europe, Trend Micro

Albin Penič, vodeći inženjer prodaje za region kontinentalne Evrope u kompaniji Trend Micro, ima bogato tehničko iskustvo u oblasti IT bezbednosti, virtuelizacije i projektovanja Data centara. Na ovoj poziciji je od januara 2012. godine, a pre toga je radio u renomiranim kompanijama kao presales inženjer i konsultant. Albin Penič poseduje nekoliko stručnih sertifikata za pomenute tehnološke oblasti.

ilan

Ilan Sharoni, Director Pre Sales, ObserveIT

Ilan Sharoni je od septembra 2011. godine na poziciji direktora za Pre-Sales i Solution Architecture. U kompaniji CA Technologies bio je na poziciji direktora sektora za IT bezbednost. Pre rada u kompaniji CA, od 2004. godine radio je kao direktor prodaje vodeći projekte  vezane  za IT bezbednost gde se posebno specijalizovao za Role Management, Compliance i Privileges Auditing oblasti.  Poseduje veliko iskustvo u oblasti prodaje poslovnih rešenja, marketinga i upravljanja projektima. U kompaniji BMC Software radio je kao direktor marketinga i prodaje za područje Latinske Amerike, a u kompanijama New Dimension Software Ltd. i Elisra Electronics Ltd. radio je na poziciji Product menadžera.


ciscoibm F5  checkpointobserveittrendmicro