Opis kompanija

Kompanija TeleGroup je osnovana 1992. godine u Londonu (Velika Britanija) sa 100% privatnim vlasničkim kapitalom. Bavila se primarno inženjeringom telekomunikacionih sistema i prodajom komunikacione opreme, a danas je jedan od vodećih “Solution provajdera” u oblasti informaciono – komunikacionih tehnologija i energetike na tržištu zapadnog Balkana sa sedištem u Beogradu (Srbija). Pozicionirajući se kao pouzdan tehnološki partner mnogih značajnih preduzeća, državnih institucija i organizacija u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, TeleGroup nastavlja ekspanziju i na tržišta Bliskog istoka i Afrike.

Osnovna delatnost kompanije je kreiranje i implementacija ICT rešenja, razvoj softverskih aplikacija, kreiranje rešenja za digitalnu televiziju, implementacija video i multiscreen sistema kao i integracija telekomunikacione, IT i elektroenergetske infrastrukture. Orijentisana ka poslovnim korisnicima, kompanija nudi širok spektar profesionalnih servisa.

IBM je jedna od vodećih globalnih kompanija koja je prisutna u preko 170 zemalja. Pored toga što je jedna od najvećih svetskih IT i konsultantskih kompanija, IBM je i lider u globalnom biznisu i tehnološkim inovacijama gde svojim radom u domenu istraživanja i razvoja doprinosi menjanju društva u širem smislu. IBM je i jedan od najvrednijih globalnih brendova, kompanija sa istorijom dugom preko sto godina, kao i vodeća kompanija po broju prijavljenih patenata 22 godine za redom. Na domaćem tržištu IBM posluje još od tridesetih godina prošlog veka. Septembra 2006, IBM je u Srbiji otvorio i lokalnu kompaniju i time omogućio širenje svog poslovanja na ovom tržištu.

Sa više od 25 godina iskustva, kompanija Trend Micro prepoznata je kao jedini „pure-play” security provajder i tržišni lider u oblastima Cloud sigurnosti, bezbednosti servera, sadržaja malih preduzeća i virtuelizacije. Kompanija isporučuje rešenja najbolja u svojoj klasi, koja smanjuju rizike sa kojima se suočavaju korisnici, vlasnici preduzeća ili zaposleni, štiteći na najvišem nivou fizičko, virtuelno i Cloud okruženje. Kompanija Trend Micro razvija inovativna bezbednosna rešenja koja čine poslovanje širom sveta bezbednim, a razmenu digitalnih informacija sigurnom i pouzdanom.

Check Point Software Technologies Ltd je međunarodni lider za IT bezbednost, koji pruža beskompromisnu zaštitu mreže, podataka i krajnjih korisnika. Kompanija je osnovana u Ramat-Gan (Izrael) 1993. godine, a danas ima 2.350 zaposlenih. Check Point je svoj razvoj počeo sa Firewall-1 i njegovom patentiranom “stateful inspection” tehnologijom. Danas, Check Point nastavlja da razvija nove inovacije zasnovane na arhitekturi Software Blade, pružajući korisnicima fleksibilna i jednostavna rešenja koja se mogu u potpunosti prilagoditi bezbednosim potrebama svake organizacije.

Kroz akviziciju kompanije SafeNet, Gemalto nudi jedan od najkompletnijih portfolija u oblasti Enterprise Security rešenja, omogućavajući svojim korisnicima bezbedno poslovanje, transakcije, plaćanja, razmenu podataka, itd.  Uz novu upotrebu SafeNet Identity i Data Protection rešenja, Gemalto omogućava preduzećima svih tržišnih vertikala uključujući finansijske, vladine i državne institucije, korišćenje inovativnih metoda enkripcije, najbolje u klasi kriptološke tehnike upravljanja,  rešenja za autentifikaciju i identifikaciju.

Kompanija F5 nudi rešenja u oblasti različitih aplikacija. F5 omogućava organizacijama da besprekorno optimizuju Cloud, Data Centar i Software Defined Networking (SDN) razvoj u cilju uspešne isporuke aplikacija svim vrstama organizacija, bilo kada i bilo gde.  Ova rešenja pružaju korisnicima da slede model infrastrukture koji najviše odgovara njihovim potrebama. Najveći svetski poslovni giganti, servis provajderi, vladine institucije i potrošački brendovi oslanjaju se na F5 rešenja kako bi bili u skladu sa globalnim trendovima kao što su Cloud, Security i Mobility.

Verimatrix je kompanija koja je jedan od lidera u obezbeđivanju i unapređenju prihoda za multi-mreže, multi-screen digitalne TV servise širom sveta. Sedište kompanije je u San Diegu, California, pri čemu ima svoja direktna i indirektna predstavništva u više od 100 zemalja širom sveta. Verimatrix Video Content Authority System (VCAS™) i ViewRight rešenja pružaju inovativan način pristupa za kablovske, satelitske, zemaljske, IPTV i OTT operatere, tako da na isplativ način proširuju svoju mrežnu sigurnost i omogućavaju nove poslovne modele. S obzirom da je Veramatrix postavio standard u IP oblasti i oblasti sigurnosnih rešenja, kompanija je iskoristila svoj inovativan “3-Dimensional Security” pristup za pružanje usaglašenih prava upravljanja platformom za pay-TV servise širokom spektru uređaja.

PARTNERS