Pozivnica

infosec-2015-baner

TELEGROUP INFOSEC 2015

23. APRIL 2015. GRAND CASINO, BEOGRAD

 

Sajber kriminal, kao neminovan i sastavni deo digitalne ekonomije iz godine u godinu beleži sve brži dinamički razvoj, postavljajući pred proizvođače rešenja za zaštitu mreža i podataka sve složenije prepreke. Pojavili su se novi tipovi malicioznih softvera od kojih je globalno tržište možda i najviše strahovalo. Naime, u slobodnoj prodaji su se našli uređaji sa već integrisanim malicioznim softverom. Pored toga, sve veća upotreba Cloud, M2M i drugih web orijentisanih servisa, kao i korišćenje različitih uređaja (BYOD) za pristup korporativnim mrežama predstavljaju ozbiljne sigurnosne rizike kako za kompanije, tako i za pojedince.

 

Ove godine smo napravili korak dalje i pripremili odgovore na ključna pitanja: Kako se zaštititi? Šta uraditi kada je naš IT ekosistem već napadnut?

 

Pridružite nam se ako želite da saznate više o:

 

  • Najnovijim IT sigurnosnim trendovima
  • Zaštiti podataka na mobilnim uređajima
  • Rešenjima za zaštitu softverskih aplikacija
  • Zaštiti data centara
  • Zaštiti identiteta i podataka
  • Verimatrix rešenjima za zaštitu video sadržaja

 

Registracija

 

Na “TeleGroup Infosec 2015” konferenciji ćete saznati kako da zaštitite korporativni sistem od malicioznih softvera, zaustavite napade koji se isporučuju elektronskom poštom i linkovima iza kojih je sakriven maliciozni kod, upravljate bezbednosnim aplikacijama uz pomoć inteligentnih IT security servisa najnovije generacije, kroz izabrana rešenja naših partnera IBM, Trend Micro, Check Point, Gemalto, F5, Verimatrix.

 

Agenda

 

Kotizacija za konferenciju se ne plaća.

Vidimo se!
Vaš TeleGroup tim
www.infosec.rs

PARTNERS