Predavači

diana-gligorijevic-telegroup

Diana Gligorijević, direktor marketinga (CMO), TeleGroup

 

Svoju karijeru gradila je u zemlji i inostranstvu radeći na rukovodećim pozicijama u avio i telekomunikacionoj industriji u uspešnim kompanijama i institucijama kao što su Centar za razmenu informacija i dokumentacije pri Ujedinjenim Nacijama, JAT, Bell Helicopters Texton Industries, Centrocoop, Telefonija, TeleDynamics. Danas je na čelu marketing tima kompanije TeleGroup i zaslužna je za uvođenje naprednih tehnoloških rešenja u portfolio kompanije i stvaranje kompetitivnih prednosti kompanije na ICT tržištu.

dalibor-ratkovic-telegroup

Dalibor Ratković, regionalni direktor prodaje ICT prozvoda i rešenja, TeleGroup

 

Učestvovao je i vodio značajne projekte u oblasti implementacije svih vrsta telekomunikacionih mreža, održavanja i servisiranja različitih hardverskih i softverskih sistema. Poseduje veliko iskustvo u naprednim IT servisima, a naročito u oblasti informacione bezbednosti. Specijalizovan za napredne poslovne informacione sisteme sa naglaskom pružanja bezbednosti i visoke pouzdanosti rada  korisničkih aplikacija. Poseduje mnogobrojne sertifikate u oblasti IT bezbednosti: CCNA, CCDA, CCAI, BSCI, CQS, TrendMicro Security Professional, CICSP.

Luther Knight, European Technical Sales Specialist, Mobility & Endpoint Management Solutions, IBM United Kingdom Limited

 

Luther Knight je specijalista u oblasti mobilnih tehnologija u okviru kompanije IBM. Najviše vremena provodi pružajući konsultantske usluge širom kontinenta u oblasti razvoja strategija upravljanja aplikacijama, analitike i bezbednosti. Takođe, Luther Knight pruža pre i post sales tehničku podršku u oblasti mobile menadžmenta.

Ronald Pool, Advanced Cyber Threats Specialist, Trend Micro

 

Ronald Pool poseduje dugogodišnje iskustvo u IT Security oblasti radeći kao konsultant u oblasti kriptografije, malvera i hakovanja.

Trenutno se nalazi na poziciji Advanced Cyber Threats Specialist u okviru kompanije Trend Micro. Ronaldova zaduženja pretežno se odnose konstantnu analizu i pronalaženje rešenja za zaštitu od Cyber pretnji koje su sve češće, kako bi kompanija Trend Micro na adekvatan način zadovoljila potrebe krajnjih korisnika.

martin-koldovsky-check-point

Martin Koldovsky, SE Manager Eastern Europe, Check Point Software Technologies

 

Martin Koldovsky upravlja timom inženjera za IT bezbednost širom istočne Evrope. Rukovodi presales aktivnosti i vodi mrežu ovlašćenih partnera, obezbeđujući IT sigurnosna rešenja iz celokupnog portfolija kompanije Check Point Software Technologies. Pridružio se novom regionalnom timu u Pragu 2002. godine. Više od jedne decenije usmeren je na pružanje usluga u oblasti zaštite mreže i podataka.

marko-bobinac-gemalto

Marko Bobinac, PreSales Central EMEA, Enterprise Data Protection, Gemalto

 

Marko Bobinac specijalizovan je naročito u oblasti Gemalto SafeNet Identity i Data Protection rešenja.

Pruža usluge, pre sales podršku i tehničku pomoć velikoj bazi Gemalto korisnika bazirajući se na širokoj paleti bezbednosnih proizvoda i rešenja, uključujući Hardware-Security-Modules, Encryption (Network L2, DB, App, Storage) i Authentication.

Marko poseduje veliko iskustvo i znanja u oblasti sigurnosti mreža i podataka. Kompaniji Gemalto pridružio se 2011. godine.

sven-muller-f5

Sven Müller, Security Solution Architect, F5

 

U okviru kompanije F5 Sven Müller nalazi se na funkciji Security Solution Architect za EMEA region. Naročito je specijalizovan u oblasti zaštite aplikacija. Pre nego što se priključio kompaniji F5 radio je kao Security konsultant i bio aktivan u HoneyNet istraživačkim temama.

milan-mitic-telegroup

Milan Mitić, Systems engineer/Team leader for video services, TeleGroup

 

Poseduje ogromno tehničko iskustvo u oblasti sistem integracije koje je stekao kroz mnogobrojne projekte implementacije vezane za mrežne i video tehnologije. Tehnički je lider za mnogobrojne projekte uključujući i projekat „Digitalizacija glavne stanice za Poštu NET“ koji je 2013. godine dobio nagradu Diskobolos. Milan poseduje mnogobrojne profesionalne sertifikate iz oblasti mrežnih tehnologija različitih vendora kao šo su Cisco, Juniper, Alcatel-Lucent, Hewlett-Packard, kao i sertifikate iz oblasti video tehnologija, kao što je npr. Verimatrix sertifikacija za IPTV i InternetTV rešenja. Pozicija u Telegroup-u na kojoj trenutno radi je tim lider za video servise.

PARTNERS