Predavači

Infosec 2016 predavači

UPOZNAJTE IT SECURITY EKSPERTE I TELEGROUP TIM

diana-gligorijevic-telegroup-300×300

Diana Gligorijević

Regionalni direktor marketinga i prodaje kompanije TeleGroup

Svoju karijeru gradila je u zemlji i inostranstvu radeći na rukovodećim pozicijama u avio i telekomunikacionoj industriji u uspešnim kompanijama i institucijama kao što su Centar za razmenu informacija i dokumentacije pri Ujedinjenim Nacijama, Crveni krst, JAT, Bell Helicopters Texton Industries, Centrocoop, Telefonija, TeleDynamics. Danas je na čelu marketing i prodajnog tima kompanije TeleGroup i zaslužna je za uvođenje naprednih tehnoloških rešenja u portfolio kompanije i stvaranje kompetitivnih prednosti kompanije na ICT tržištu.

sava-savic1

Sava Savić

Pomoćnik ministra u sektoru za informaciono društvo, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija

Karijeru započinje 1998. godine kao administrator i koordinator programa studentske razmene a nastavlja je kao asistent – demonstrator na Elektrotehničkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu.
Od 2009-2012. godine radio je u Ministarstvu rada i socijalne politike kao koordinator IT komponente projekta “DILS” koji je realizovan pod pokroviteljstvom Svetske banke. U Ministarstvu je bio projekt menadžer za ključne poslove i IT nabavke. Učestvovao je sa IT timom Ministarstva prosvete i Ministarstva zdravlja na uspostavljanju interoperabilnosti i razvoju IT sistema. Kao IT konsultant je radio i u timu projekta “PARIP” koji se odnosio na uspostavljanje Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja, odnosno na rešavanje problema zastoja tog projekta.

 

Od 2012-2014. godine radio je u Upravi za Digitalnu agendu kao pomoćnik direktora. Poslednjih godina aktivno učestvuje u radu strukovnih udruženja i svetskih stručnih skupova.

dalibor-ratkovic-telegroup-300×300

Dalibor Ratković

regionalni direktor prodaje ict prozvoda i rešenja, Telegroup

Učestvovao je i vodio značajne projekte u oblasti implementacije svih vrsta telekomunikacionih mreža, održavanja i servisiranja različitih hardverskih i softverskih sistema. Poseduje veliko iskustvo u naprednim IT servisima, a naročito u oblasti informacione bezbednosti. Specijalizovan za napredne poslovne informacione sisteme sa naglaskom pružanja bezbednosti i visoke pouzdanosti rada  korisničkih aplikacija. Poseduje mnogobrojne sertifikate u oblasti IT bezbednosti: CCNA, CCDA, CCAI, BSCI, CQS, TrendMicro Security Professional, CICSP.

aleksandar-vratonjic-gligorijevic-telegroup

Aleksandar Vratonjić Gligorijević

Account Manager, TeleGroup

Nakon završenih studija u Škotskoj, tokom kojih je stažirao u kompaniji IBM, Aleksandar je napravio svoje prve korake u poslovnom svetu kao prodavac u kompaniji SAGA u Beogradu. Dve godine kasnije pridružio se svojoj porodičnoj kompaniji TeleGroup, sistem integratoru u oblasti ICT-a koja posluje na 11 svetskih tržišta. U TeleGroup-u radi na poziciji menadžera u prodaji, a trenutno je i na poziciji vođe tima za prodaju bezbednosnih rešenja iz domena ICT-a.

cezary-prokopowicz-hpe

Cezary Prokopowicz

Sales Manager, HPE Security Products, CEE

Cezary Prokopowicz je završio studije na Moskovskom Power Institutu (MEI) pri Fakultetu informacionih tehnologija i automatike. 1980. godine je dobio master diplomu na varšavskoj Politehničkoj školi posle prakse na Kibernetičkom Institutu. Na Vojnoj akademiji je radio kao sistem programer u poljskoj kompaniji ERA i COMtech. 1988. godine prelazi na poziciju direktora prodaje kompanije WEKTOR, a 1990. godine prelazi u kompaniju WIMAL Intl.
Od 1997. godine radi u sektoru prodaje za američke IT kompanije na centralno-evropskom i istočno-evropskom tržištu. Interesovanje za PKI (Public Kay Infrastructure) dovelo ga je do razvoja BALTIMORE Technology kompanije – pionira u oblasti PKI oblasti. Tokom narednih 8 godina vodio je CEE operacije za RSA security rešenja koja je kasnije preuzela EMC kompanija. Od 2011. Cezary Prokopowicz vodi sektor prodaje kompanije HPE Enterprise Security Products (uključujući ArcSight, Fortify, Voltage i Atalla) u istočnoj Evropi.

albin-penic-trend-micro

Albin Penič

Technical Team Leader for Eastern Europe, Trend Micro

Albin Penič, Technical Team Leader za tržište Istočne Evrope u kompaniji Trend Micro, ima bogato tehničko iskustvo u oblasti IT bezbednosti, virtuelizacije i projektovanja Data centara. Pre kompanije Trend Micro, radio je u renomiranim kompanijama kao presales inženjer i konsultant. Albin Penič poseduje nekoliko stručnih sertifikata za pomenute tehnološke oblasti.

edin-rizvanbegovic-check-point

Edin Rizvanbegović

Sales manager adriatic, Check Point

Edin Rizvanbegović je direktor prodaje za Jadransku regiju u okviru kompanije Check Point Software Technologies čije je sedište u Pragu, u Češkoj. Od 2000-2010. godine je živio u Bostonu i diplomirao menadžment informacionih sistema sa magna cum-laude na Lasell koledžu. U Check Point kompaniji radi već 10 godina. Pre preuzimanja Sales Manager pozicije 2011. godine, radio je kao inženjer bezbednosti u Check Point Software kancelariji u Bostonu (SAD).

Edin je trenutno odgovoran za razvoj i obavljanje svih prodajnih aktivnosti u Jadranskoj regiji, koje uključuju direktan razvoj odnosa sa krajnjim korisnicima u saradnji sa postojećim i novim partnerima. Kao inženjer bezbednosti, Edin je imao priliku da bude izložen složenim bezbednosnim mrežnim okruženjima sa vrhunskim kompanija sa zadatkom ne samo da dizajnira, već i da preporuči najbolja sigurnosna rešenja iz prakse.

bogdan-tobol

Bogdan Tobol

Regional Sales Executive Southern-East Europe, CyberArk

Bogdan Tobol ima preko 19 godina iskustva u IT industriji, od toga 13 godina u prodaji i 8 godina na pozicijama Regionalnog menadžera u Izraelu, Americi i brojnim evropskim kompanijama. Bogdan ima iskustvo u oblasti informacione bezbednosti hardvera, softvera, bezbednosti usluga, kao i u vođenju timova prodaje i marketinga. Takođe, poseduje iskustvo i u upravljanju regionalnim partnerskim mrežama i stvaranju efektivnih kanala. Na sadašnjoj poziciji u kompaniji CyberArk, Bogdan je odgovoran za celokupno poslovanje u preko 20 zemalja, vodeći velike prodajne ugovore i aktivno radeći na promociji brenda.

miroslav-bajgar-forcepoint

Miroslav Bajgar

Sales Engineer EEUR, Forcepoint

Miroslav Bajgar je Sales inženjer u kompaniji Forcepoint Inc. Poseduje višegodišnje iskustvo u integrisanju DLP, Web i Email Security rešenja širom regiona istočne Evrope. Njegov posao je direktan rad sa klijentima (od manjih do onih sa preko 10 000 korisnika). Saradnja se ogleda u planiranju projekta, pripremi resursa i okruženja za implementaciju, kao i u samoj implementaciji.