Opis kompanija

Kompanija TeleGroup je osnovana 1992. godine u Londonu (Velika Britanija) sa 100% privatnim vlasničkim kapitalom. Bavila se primarno inženjeringom telekomunikacionih sistema i prodajom komunikacione opreme, a danas je jedan od vodećih “Solution provajdera” u oblasti informaciono komunikacionih tehnologija i energetike na tržištu zapadnog Balkana sa sedištem u Beogradu (Srbija). Pozicionirajući se kao pouzdan tehnološki partner mnogih značajnih preduzeća, državnih institucija i organizacija u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj, TeleGroup nastavlja ekspanziju i na tržišta Bliskog istoka i Afrike.
Osnovna delatnost kompanije je kreiranje i implementacija ICT rešenja, razvoj softverskih aplikacija, kreiranje rešenja za digitalnu televiziju, implementacija video i multiscreen sistema kao i integracija telekomunikacione, IT i elektroenergetske infrastrukture. Orijentisana ka poslovnim korisnicima, kompanija nudi širok spektar profesionalnih servisa.
U segmentu informacione bezbednosti TeleGroup se ubraja u prvih pet kompanija u regionu.

Cisco Systems je američka multinacionalna korporacija sa sedištem u San Jose (California), koja dizajnira, proizvodi i prodaje mrežnu opremu. Osnovana je 1984. godine, a danas broji oko 70.000 zaposlenih i predstavlja globalnog lidera u IP povezivanju ljudi, podataka, procesa kroz Cloud aplikacije i servise. Cisco Systems kreira niz mrežnih rešenja za konvergenciju prenosa podataka, glasa i video zapisa, čije su osnovne karakteristike vrhunske performanse, sigurnost i fleksibilnost. Cisco rešenja omogućavaju realizaciju najvažnijih poslovnih izazova korisnika isporučujući im inteligentnu mrežu i arhitekturu tehnologije izgrađene na integrisanim proizvodima, uslugama i softverskim platformama.

Imperva je vodeći provajder rešenja za zaštitu podataka i aplikacija.
Imperva ima jedinstveni cilj: da odbrani ključne poslovne podatke i aplikacije kompanija od sajber napada i internih pretnji.
Rešenja omogućavaju da otkrijete rizike i zaštitite svoje najvrednije informacije kao što su intelektualna svojina, poslovni planovi, poslovne tajne, informacije o zaposlenima i o potrošačima, kao i svakodnevne podatke koji pokreću Vaš biznis.

Kompanija Radware je globalni lider isporuke aplikacija i sigurnosnih rešenja za virtuelne, cloud i softverske definisane data centre. Nagrađivana rešenja u okviru Radware portfolija pružaju garanciju za poslovno-kritične aplikacije, maksimalno povećavajući IT efikasnost. Radware rešenja osnažuju više od 10.000 preduzeća širom sveta kako bi se brzo prilagodili izazovima tržišta, održavali kontinuitet poslovanja i postigli maksimalnu produktivnost uz minimalne troškove.

Kompanija F5 nudi rešenja u oblasti različitih aplikacija. F5 omogućava organizacijama da besprekorno optimizuju Cloud, Data Centar i Software Defined Networking (SDN) razvoj u cilju uspešne isporuke aplikacija svim vrstama organizacija, bilo kada i bilo gde. Ova rešenja pružaju korisnicima da slede model infrastrukture koji najviše odgovara njihovim potrebama. Najveći svetski poslovni giganti, servis provajderi, vladine institucije i potrošački brendovi oslanjaju se na F5 rešenja kako bi bili u skladu sa globalnim trendovima kao što su Cloud, Security i Mobility.