Predavači

Infosec 2017 predavači

UPOZNAJTE IT SECURITY EKSPERTE I TELEGROUP TIM

diana-gligorijevic-telegroup-300×300

Diana Gligorijević

Regionalni direktor marketinga i prodaje kompanije TeleGroup

Svoju karijeru gradila je u zemlji i inostranstvu radeći na rukovodećim pozicijama u avio i telekomunikacionoj industriji u uspešnim kompanijama i institucijama kao što su Centar za razmenu informacija i dokumentacije pri Ujedinjenim Nacijama, Crveni krst, JAT, Bell Helicopters Texton Industries, Centrocoop, Telefonija, TeleDynamics. Danas je na čelu marketing i prodajnog tima kompanije TeleGroup i zaslužna je za uvođenje naprednih tehnoloških rešenja u portfolio kompanije i stvaranje kompetitivnih prednosti kompanije na ICT tržištu.

dalibor-ratkovic-telegroup-300×300

Dalibor Ratković

IT security direktor, TeleGroup

Učestvovao je i vodio značajne projekte u oblasti implementacije svih vrsta telekomunikacionih mreža, održavanja i servisiranja različitih hardverskih i softverskih sistema. Poseduje veliko iskustvo u naprednim IT servisima, a naročito u oblasti informacione bezbednosti. Specijalizovan za napredne poslovne informacione sisteme sa naglaskom pružanja bezbednosti i visoke pouzdanosti rada  korisničkih aplikacija. Poseduje mnogobrojne sertifikate u oblasti IT bezbednosti: CCNA, CCDA, CCAI, BSCI, CQS, TrendMicro Security Professional, CICSP.

jordan-popov

Jordan Popov

Enterprise Architectures Lead, Cisco

Jordan Popov poseduje 25 godina iskustva u Networking industriji. On se pridružio kompaniji Cisco 1999. godine kao sistem inženjer za tržište Bugarske. Nakon nekoliko uspešnih godina, postao je menadžer prodaje zadužen za servis provajdere. Aprila 2006. godine prelazi na poziciju Senior sistem inženjera zadužen za region jugoistočne Evrope. U 2007. godini, on je vodio bugarsku Cisco kancelariju kao generalni direktor.

Jordan trenutno vodi Enterprise Architecture tim u jugoistočnoj Evropi.
Svoju IT karijeru započeo je na Bugarskoj akademiji nauka, a takođe je radio u kompanijama Reuters i 3Com.

dragan-novakovic

Dragan Novaković

Consulting systems engineer, Cisco systems

Zaposlen više od osam godina u Cisco kompaniji, a još duže radi u IT industriji. Na poziciji je inženjera za velika preduzeća i javni sektor za područje Srbije i Crne Gore, pruža široko znanje o izazovima u oblasti IT bezbednosti s kojima se kompanije susreću danas. Kao inženjer stručnjak za IT bezbednost i umrežavanje poseduje Cisco CCIE Security i CCDE sertifikacije.

milan-pavlovic

Milan Pavlović

Tehnički direktor, MANTA SYSTEM D.O.O.

Nakon studija na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, više od 15 godina rada i iskustva ima u IT Security oblasti. Pridružio se regionalnom distributeru Real Security 2005. godine zastupajući rešenja renomiranih vendora iz te oblasti, sa posebnim aspektom na razvoju kvalitetne lokalne podrške mreži partnera i krajnjih korisnika. Od osnivanja firme Manta System prelazi na mesto tehničkog direktora, zadužen između ostalog za pre-sales i post-sales aktivnosti u toj distributerskoj kompaniji. Istovremeno nastavlja sa radom na postizanju ekspertize za promovisana rešenja, učestvuje u njihovom dizajnu, pilot projektima i implementaciji, te drži obuku, po planu i programu kompanije Imperva.

igor-urosevic

Igor Urošević

Head of Technical Department South East Europe, Ingram Micro d.o.o. Beograd

Završio je Elektrotehnički fakultet u Beogradu i MBA – University of Cardiff (Master, Business).U kompaniji Ingram Micro radi više od dve godine na poziciji tehničkog direktora za jugoistočnu Evropu. Njegova prethodna iskustva odnosila su se na rad u kompaniji Comutel na poziciji tehničkog direktora i na rad u kompaniji BeotelNet (internet servis provajder) na poziciji Data Network – Core inženjera.

ranko-radovanovic

Ranko Radovanović

Business Development Manager, Veracomp d.o.o. Beograd

Zavrsio Elektrotehnički fakultet u Beogradu. Ima dugogodišnje iskustvo u oblasti Networking i Security rešenja koje je stekao u domaćim i internacionalnim IT kompanijama tokom poslednjih 18 godina rada. Zadužen za razvoj F5 Networks biznisa u Srbiji, Crnoj Gori, Republici Srpskoj i Makedoniji.